KÖPVILLKOR

Faktura

Vi har för närvarande bara faktura som betalsätt. Fakturan sänds via e-post efter beställningen. Beställningen skickas till din folkbokförda adress, och du behöver uppge korrekta och fullständiga personuppgifter.

Leveranstid

Leveranstiden är normalt 10 arbetsdagar men kan i vissa fall bli längre om beställda varor är slut hos leverantör. Om leveranstiden beräknas bli lång kan vi komma att erbjuda likvärdiga varor eller avbeställning efter samråd med kund.

Leverans

Vi nyttjar olika fraktbolag beroende på vilka varor som beställts. Fraktkostnad ingår ej i priset, i kundvagnen kan man se priset utan frakt.Vi kontaktar och informerar kund om fraktkostnader och skickar varor efter samråd med kund.

Utöver detta gäller följande:

  • Fraktfritt vid ordervärde minst 90 000 kr från ordinarie sortiment

  • Fraktfritt vid köp av färdigkonfigurerade paket

Vid köp av varor som kräver frakt på pall (vanligen solcellspaneler) måste kund finnas till hands för att ta emot materialet när speditören kommer. Vi försöker alltid informera dig som kund i förväg vilken dag leverans är planerad och chauffören ringer i normalfall en stund innan leverans.

När du tar emot dina varor, kontrollera alltid direkt om det finns några synliga skador innan du signerar leveransen. Skulle du se några skador, be chauffören notera skadorna med kopia till dig. Ta gärna några bilder också. Detta underlättar betydligt en eventuell skadehantering.

 

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar.
I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara - eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

När du utnyttjat din ångerrätt: du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.